Murseli

Företagsstäd

Att städningen är viktig på arbetsplatser kan vi alla skriva under på.
Alla har rätt till en ren arbetsmiljö!

     

 

Storstädning

På många arbetsplatser sköter man den dagliga städningen själv. Då och då kan det dock behövas en ordentlig genomgång av samtliga lokaler och en storstädning bokas in där vi kommer och går igenom svårtillgängliga utrymmen och kompletterar med t.ex. golvvård och fönsterputs för ett skinande rent resultat.
 

  

Kontorsstädning

Vi utför kontorsstädning på såväl mindre som medelstora och stora företag. Våra städavtal utgår ifrån kundens behov och önskemål och kompletteras gärna med blomvård, handdukstvätt och enklare fastighetsskötsel.
 

  

Butiksstädning

Dammråttornas tillhåll, i butikerna älskar de att frodas. Vi erbjuder städning på daglig basis för såväl små som stora butiker. Städningen anpassas efter era öppettider och insatserna planeras efter objektet. Vi utför både manuell städning av mindre butiker och maskinstädning av större lokaler.
 

  

Golvvård

Då och då behöver man komplettera dagligstädningen med någon form av golvvård anpassat efter underlaget. Detta får våra golv att hålla längre samt underlättar dagligstädningen. Ett rätt omhändertaget golv lever längre! En liten investering för ett skinande rent resultat som håller längre.
 

  

Fönsterputs

Rena och välputsade fönster ger en ljusare och trevligare inomhusmiljö samtidigt som det ser så mycket fräschare ut för förbipasserande. Glöm inte boka in en fönsterputs, antingen med fasta intervaller genom avtal eller på avrop.​